PORTADA

Portada, I Congrès Català de Filosofia

Portada, I Congrés Català de Filosofia

coberta2

Portada, II Congrés Català de Filosofia

I Congrés Català de Filosofia: 

En la commemoració del primer centenari de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana de Filosofia, amb la col·laboració de la Societat de Filosofia del País Valencià i de l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, va convocar el I Congrés Català de Filosofia amb l’objectiu d’analitzar la situació actual d’aquesta disciplina i de debatre els problemes que té plantejats, tant a casa nostra com arreu. Van ser convocats tots els professionals i institucions que tinguessin la filosofia com a element central de la seva activitat, fos quina fos la seva localització geogràfica. A més de les conferències que emmarcaven el congrés, les comunicacions i el debat van ser la base de les trobades.   


 II Congrés Català de Filosofia: 

La Societat de Filosofia del País Valencià, la Societat Catalana de Filosofia i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca i la Universitat de València van convocar el II Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu.   

Van ser convidats tots els professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals fos la filosofia. Els àmbits de treball són els següents: història de la filosofia, història de la filosofia catalana, filosofia de l’educació, ensenyament de la filosofia, lògica, filosofia del llenguatge, filosofia de la ciència, teoria del coneixement, metafísica, antropologia filosòfica, estètica i teoria de les arts, filosofia moral, filosofia política i filosofia del dret. A més de les conferències, que emmarcaven el congrés, les ponències i el debat van ser la base de les trobades. Les ponències van poder estar redactades en català, italià, espanyol, portuguès, francès i anglès.Adreça de correu del congrés: congres.catala.filosofia@gmail.com

Societat Catalana de Filosofia
Institut d’Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47 (08001) Barcelona, scf@iec.cat

Societat de Filosofia del País Valencià
Avinguda Blasco Ibáñez, 34 (46010) València, sfpv@uv.es

Associació Filosòfica de les Illes Balears
Apartat de Correus 1271 (07080) Palma, info@afib-filosofia.org


Facebooktwitter

Organitza, col·labora i patrocina: